Schilder- en tekenlessen

U bent van harte welkom om schilderles en/of tekenles bij mij te volgen in Enkhuizen. Ik geef deze lessen in mijn eigen atelier.

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop, dus zult u nooit met meer dan 5 cursisten tegelijk les hebben. Een les duurt anderhalf uur en kost €15,00 per keer. Momenteel heb ik nog plekken vrij op maandag 17:00.

U tekent bij mij op uw eigen niveau, de eerste les gebruik ik om uw niveau goed te kunnen bepalen. Vervolgens werkt elke student aan eigen opdrachten tijdens de lessen. Wilt u leren tekenen of schilderen met een bepaald doel, laat dat dan ook weten. We zullen er dan samen aan werken om dat te bereiken.

Ook kinderen zijn bij mij van harte welkom om tekenles of schilderles te volgen in Enkhuizen op mijn locatie. Voor hen duurt een les een uur en kost €10,00. Er zullen maximaal 7 kinderen in een les aanwezig zijn. ik heb nog plekken vrij voor kinderen op vrijdag 17:30.

Iedereen dient zelf eigen teken- en/of schilder benodigdheden mee te nemen naar de lessen.

De lessen worden deels in het Engels gegeven, tot ik het Nederlands volledig machtig ben.

Er is ook een mogelijkheid om privé, buiten de reguliere lessen om, teken- en/of schilderlessen te volgen. De kosten zijn dan €60,00 per les ongeacht of alleen of met meerdere mensen (max 4) komt. Er zullen dan geen andere studenten bij u in de les geplaatst worden.

Mijn eigen werk kunt u zien onder tekeningen en schilderijen. Ik ben afgestudeerd op de Universiteit van Damascus in fine arts.

Tekenles enkhuizen